Lili Lozan REVINE LA TV! „Va fi tot un matinal!” Când se lansează

Lili Lozan revine la TV. Fosta prezentatoare a matinalului Prima Oră de la Prime a anunțat că în curând telespectatorii or vor putea regăsi într-un nou proiect televizat. Vestea bună este că va prezenta tot un matinal.

„Este vorba de televiziune, ceva nou, nu pot să zic că e ceva diferit, pentru că, cât de diferit deja ar trebui să fie?! Vor fi alți oameni, altă abordare, noi muncim cu dăruire. Voi avea partener, vom lucra în tandem, dar nu pot să zic cu cine încă. Va fi tot un proiect matinal, diferit de ce am făcut. Suntem în testări, încă se lucrează la perete”, a declarat Lili Lozan în podcastul Mariei Marian, „ALTFEL deSPRE SĂNĂTATE”.

În ce privește data lansării noului proiect și la ce televiziune o vom putea urmări, Lili s-a abținut să dea un răspuns complet. „Încă nu știu când se lansează, se preconizează în curând, dar sunt detalii care nu țin de mine”, a adăugat prezentatoarea TV.

Totuși, CanCan a aflat din surse sigure că Lili Lozan a fost invitată în echipa unei noi televiziuni, care urmează să fie lansată aproximativ în luna Noiembrie. Postul, care se va numi One TV, a adunat în echipă profesioniști care până acum lucrau în televiziunile trustului GMG (Prime, Canal 2, Canal 3, Publika) dar și nume noi pieței media din Moldova.

sursa: YouTube / Maria Marian

Lili Lozan a prezentat alături de Eugen Bulgaru timp de 10 ani matinalul Prima Oră de pe Prime. Cei doi și-au anunțat plecarea din emisiune în luna septembrie a acestui an.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion