MEGHAN MARKLE, prima apariție publică după pierderea contractului cu Spotify

Meghan Markle a fost surprinsă pentru prima dată în public, după ce ea și soțul ei, prințul Harry, au rupt contractul cu Spotify. Ducesa de Sussex a fost fotografiată în apropiere de locuința din California.

Îmbrăcată în stil casual, cu o pereche de blugi negri și un pulover alb în dungi albastre, cu o geantă Fendi de 5400 dolari, Meghan arăta posomorâtă.

Potrivit presei străine, aceasta se îndrepta spre o programare la un salon de înfrumusețare din Santa Barbara. Meghan purta o discuție la telefon, destul de tensionată, iar la un moment dat și-a scos căștile din urechi și constant verifica telefonul.

Prințul Harry, dar și cei doi copii ai săi, nu au fost văzuți.

Săptămâna trecută, Meghan Markle și Prințul Harry au dat o declarație comună cu Spotify prin care anunțau că podcastul lor, „Archetypes”, nu va avea un al doilea sezon pe platformă.

Compania lor, Archewell Audio, a declarat că cei doi „au convenit de comun acord să se despartă” de gigantul de streaming, însă persoane din interior au spus că Markle și Prințul Harry nu ar fi creat suficient conținut.

Sursa: Profimedia
Sursa: Profimedia
Sursa: BACKGRID

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion