HBO a pus cruce pe „Idol”, cel mai șocant serial al anului, cu fiica lui JOHNY DEPP

Producătorii HBO s-au lăsat doborâți de critică și au decis să pună cruce pe „Idol, cel mai șocant serial al anului. Producția, care îi avea drept protagoniști pe solistul The Weekend, și Lili-Rose Depp este oficial închisă.

„Idol” a devenit cel mai discutat și așteptat serial al sezonului, care a primit recenzii negative chiar înainte de premieră, la Festivalul de Film de la Cannes, unde a fost prezentat pentru prima dată.

În ciuda unei ovații de cinci minute după primele două episoade difuzate la Cannes, serialul a primit o mulțime de critici pentru „nuditate excesivă”, precum și sentimente de „toxicitate” și „anxietate” după vizionare.

Finalul singurului sezon i-a dezamăgit și mai mult pe critici, care l-au denunțat deja pentru scenariul său slab și felul în care a jucat solistul The Weeknd, care a fost și co-producătorul show-ului.

Lily-Rose Depp a spus într-un interviu pentru The Sun că i-a plăcut să joace în serial. În ciuda faptului că „Idol” a primit cel mai mic rating din istoria HBO, actrița consideră această experiență e una dintre cele mai importante din cariera ei și îl numește pe Sam Levinson cel mai bun regizor cu care a lucrat vreodată.

Sursa: GETTY
Sursa: GETTY
Sursa: GETTY
Sursa: GETTY

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion