LILI LOZAN și EUGEN BULGARU nu vor mai prezenta Prima Oră! Citește anunțurile lor

Îndrăgiții prezentatori TV, Lili Lozan și Eugen Bulgaru au moderat unul dintre cele mai longevive proiecte televizate din țară. Astăzi însă, când se împlinesc 13 ani de emisie „Prima Oră”, au anunțat pe pagina sa de Instagram că nu vor mai mai prezenta matinalul. Lili însă a adus și o veste îmbucurătoare urmăritorilor săi.

Azi e despre @primaora, azi, matinalul face treisprezece ani, azi, e despre recunoștință, acceptare, dar si despre o nouă pagină profesională. Prima Oră pentru mine a fost lozul norocos, a fost ani de zile casa mea, familia mea, oamenii mei. Au fost niște ani incredibili, a fost atâta muncă din plăcere și atâtea amintiri prețioase. Cei care au muncit cu mine știu, iubesc cu tot sufletul acest matinal. Treisprezece ani, Prima Oră s-a menținut în topul audientelor, iar eu nu pot decât să vă mulțumesc vouă, telespectatorilor, am fost împreună o gașcă de vis, noi la tv si voi acasa. De-a lungul anilor am avut atâtea emisiuni frumoase, atâția invitați deosebiți, atâtea vedete au crescut în ochii noștri, mândra că le-am fost alături. M-am maturizat profesional alături de Prima Oră si mi-am făcut cei mai buni prieteni datorită acestei emisiuni și am lucrat la cel mai tare job. Băieții mei, @eugen.bulgaru@djelescu @marian_danu voi știți tot și nu puteam să am colegi mai buni, nebuni si OAMENI. @luminitapopa, mulțumesc pentru încredere și șansă, @dina_zaiat pentru curaj și determinare, @ilinca_stinca pentru cele mai frumoase ediții speciale și greutăți trecute împreuna. Vă iubesc, vă mulțumesc!” – a scris Lili Lozan.

Acum e timpul să merg mai departe, prioritate e familia, care mereu mi-a fost alături, dar cum zic mereu, ne auzim la tv🥰 dar deocamdată, pauză. #tvlife #primaora #mypeople #love
P.s. Azi Instagramul nu mă lasă să pun muzică, prea mare video, dar las aici câteva poze amintire!
Aaa și da, Prima Oră, revine și vă rog să fiți alături si de-acum înainte! Love

Prezentatoarea a mai spus că și-a depus cererea de demisie mai devreme, dar a decis să anunțe în această zi simbolică, pentru echipă. Eugen Bulgaru a făcut și el anunțul, dar mai succint.

„Azi sărbătorim, și totodată imi iau rămas bun de la diminețile spectaculoase. 13 ani de Prima Oră. Am muncit, dar ne-am și distrat! Succese emisiunii și următoarei echipe. Recunoscător tuturor.”

Dan Jelescu, cel de-al treilea prezentator al emisiunii, deocamdată nu a venit cu vreun anunț.

Sursa: Instagram\lililozan
Sursa: Instagram\eugen.bulgaru

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion