După ce Vorbește Moldova S-A ÎNCHIS, Natalia Cheptene se mută la altă televiziune. Ce emisiune va prezenta

Piața media din Moldova trece printr-o serie de mișcări tectonice. Nume mari din televiziune au anunțat recent că părăsesc trustul media GMG, ale cărui principale posturi TV – Prime, Canal 2, Canal 3 și Publika au fost interzise de curând în țara noastră.

Dacă anterior Lili Lozan și Eugen Bulgaru s-au retras de la Prima Oră, acum merge vestea prin țară că și emisiunea Vorbește Moldova a rămas fără prezentatoare. Proiectul pare că a fost închis cu totul, însă fanii emisiunii nu au fost lăsați cu ochii în soare.

Natalia Cheptene a schimbat televiziunea și s-a alăturat echipei din care mai nou fac parte și Lili Lozan cu Eugen Bulgaru. Dacă ultimii se pregătesc intens de lansarea noului matinal, Natalia este în pregătiri pentru a lansa noua ei emisiune, care se va numi Aici Moldova. Proiectul pare să fie unul identic după formatul Vorbește Moldova.

sursa: Natalia Cheptene / Facebook

Din surse sigure am aflat că ambele proiecte vor debuta la o nouă televiziune, lansarea căreia nefiind încă anunțată, dar despre care știm că se va numi One TV și va mai avea un post afiliat numit Star TV. Din echipa posturilor TV fac parte o mulțime de foști angajați ai trustului GMG.

Natalia Cheptene a prezentat emisiunea Vorbește Moldova din toamna anului 2017

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion