Azi îi spunem „la mulți ani” lui SATOSHI: Ce face artistul momentului de ziua sa

Artistul momentului, Vlad Sabajuc, cunoscut sub numele Satoshi, este astăzi omagiat. Cântărețul de 25 de ani va fi astăzi la Cahul, unde va sărbători cu familia.

Contactat de Cancan.md, Satoshi a zis că este în drum spre Cahul, iar mica sărbătoare va fi în familie.

Acesta ne-a mărturisit că nu iubește petrecerile pompoase de ziua sa.

Olga Verbițchi și-a felicitat colegul de studio.

„La mulți ani, karabocek”, a scris ea și a publicat un selfie cu aceștia.

Vlad Sabajuc, pe numele său real, a crescut în cartierul Valincea al municipiului Cahul, din Republica Moldova. Tânărul are 25 de ani și este unul dintre cei mai apreciați artiști ai momentului.

Vlad Sabajuc a studiat actorie la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice și este pasionat de muzică, din copilărie. Solistul face muzică din clasa a șaptea și a învățat singur să cânte la tobe.

La începutul anului 2022, Satoshi a semnat cu casa de discuri Versus Artist din cadrul BR Media Group, condus de regizorul Roman Burlaca. El a lansat primul său album de studio, cu numele de „RUSH”.

Satoshi are mai multe melodii care au fost foarte apreciate de fani, printre care „Mama mi-a spus”, „Foaie verde”, „Eden”, „N-avem scuze” și „Cărțile mele”.

Anul acesta, Satoshi a lansat o piesă alături de Carla’s Dreams, care a fost primită cu brațele deschise de fanii acestora. Aceasta se numește „Noaptea pe la 3” și a strâns 2,7 milioane de vizualizări până în prezent.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion