„Banditism în muzică!” Trei persoane pretind bani de la Patric HANGAGU. Toți spun că sunt autorii aceleiași piese

Mulți interpreți de muzică populară ajung să aibă probleme din cauza drepturilor de autor. I-a venit și rândul lui Patric Hanganu. Tocmai trei persoane afirmă că fiecare dintre ei este autorul piesei „Frunză verde din câmpii are tata doi copii”, pe care o cântă Hanganu și pretind de la acesta bani, pentru drepturile de autor.

Cântărețul s-a pomenit în situația că nu știe cui să plătească, cine e autorul adevărat al versurilor și cine doar încearcă să profite de situație.

„Nu este piesa mea proprie, este o piesă culeasă de pe Internet, am văzut pe YouTube la cineva cum interpretează și i-am dat viață în felul meu. Este o problemă. Văzând unele videouri de ale mele cu piesa asta cu sute de mii de vizualizări au apărut deja trei autori ai acestei piese, care au un pic de pretenții. . .Și ce să fac acum? Eu sunt gata să achit bani, persoanei care într-adevăr a scris piesa asta, pentru drepturile de autor, dar cui, dacă ei sunt trei? Trei la un cântec”

Tânărul a spus că puțini interpeți de muzică populară cântă propriile piese, așa că disputele privind drepturile de autor sunt deja firești.

Vedeți mai jos melodia care a devenit mărul discordiei de această dată.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion