A fost dezvăluită tematica MET GALA 2024!

Revista Vogue a anunțat tematica galei anuale Met 2024 – „Frumoasele adormite: Trezirea modei”. Balul și vernisajul expoziției vor avea loc în mod tradițional în prima zi a lunii mai – 6 mai la Metropolitan Museum of Art din New York.

Expoziția va acoperi 400 de ani de istorie a modei: oaspeților li se vor prezenta peste 250 de exponate din colecția Institutului Costumelor.

Potrivit Vogue, unele dintre ținutele care vor fi furnizate sunt „prea fragile pentru a fi purtate din nou”. Pe rețelele de socializare au început deja discuții despre faptul că ar fi o aluzie către Kim Kardashian: în 2022, ea a apărut la Gala Met în legendara rochie Marilyn Monroe – aceeași în care vedeta a cântat melodia Happy Birthday Mr President pentru John F. Kennedy.

De dragul acestei rochii, Kim a slăbit șapte kilograme în câteva săptămâni. În ciuda acestui fapt, rochia nu se potrivea și trebuia prinsă cu ace. Și la scurt timp după eveniment, pe internet au apărut zvonuri că s-au găsit multe daune pe rochie. Deși însăși Kim a negat acest lucru, mulți nu au crezut că ținuta a rămas în aceeași stare după ieșirea ei.

Anul acesta balul a fost dedicat lui Karl Lagerfeld.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion