Adrian URSU și soția sa, învinuiți că s-ar eschiva să întoarcă o datorie impunătoare: „Cuplu de escroci profesioniști”

Cântărețul de muzică ușoară, Adrian Ursu și soția sa, patisera, Irina Negara s-au pomenit din nou în mijlocul unui scandal financiar. Cuplul e învinuit public de către o antreprenoare, că ar avea datorii de 180.000 de lei, pentru un serviciu prestat de către aceasta.

O tânără care se prezintă în mediul online drept Varvara Oprea, fondatoarea unui brand de haine, s-a plâns pe Instagram precum că de mai bine de doi ani nu-și poate primi banii de la cântărețul Adrian Ursu și soția lui, Irina Negara. Femeia spune că aceștia i-ar datora 180 de mii de lei, pentru executarea unei partide de 700-800 de pijamale la comandă. Aceasta a atașat mesajul pe care i l-a expediat lui Ursu, în care îi spune să nu-i amenințe afacerea, întrucât nu mai trăim în anii ’90. Vedeți aici textul integral.

Sursa: Instagram\barbaraoprea

Varvara mai scrie că ar fi fost amenințată de Ursu, în caz că face publică problema lor. Femeia spune că a reușit să înregistreze un dialog cu artistul și l-a și transmis oamenilor legii.

Sursa: Instagram\barbaraoprea

Antreprenoarea a mai atașat și o serie de mesaje, pe care le-ar fi primit de la alți internauți, care la fel se plâng că ar fi fost trași pe sfoară de Adrian și Irina. Fie că e vorba de prestații muzicale sau produse de patiserie.

Sursa: Instagram\barbaraoprea

Irina Negara a venit cu o reacție pe pagina sa de Instagram. Soția lui Adrian Ursu spune că cea care îi învinuiește de neachitarea taxelor este vizată într-un dosar pentru escrocherie. Irina pretinde la rândul său 25 de mii de euro și facturi.

Sursa: Instagram\irinanegara

Adrian Ursu deocamdată nu a venit cu vreo reacție publică, după cele expuse de tânăra antreprenoare.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion