Daniel Radcliffe, despre experiența de tată: „Am un răspuns scurt și unul lung la această întrebare”

Daniel Radclifee, cunoscut pentru rolul din filmul Harry Potter, a vorbit pentru ENews despre experiența sa de tată. Primul copil al lui Radcliffe și al iubitei sale Erin Darke, cu care se află într-o relație din 2012, s-a născut în primăvară.

„Există un răspuns scurt și unul lung la această întrebare”, a spus actorul când a fost întrebat de reporteri despre cum este să fii tată. „Răspunsul scurt este: este uimitor. Este cel mai bun lucru care s-a întâmplat vreodată”.

„În ceea ce privește răspunsul lung… Sincer, este groaznic să am pe cineva pe lume de care să îmi pese atât de mult. Tot ceea ce face el va afecta felul în care mă simt în legătură cu viața mea și asta este pentru tot restul vieții mele. Deci, tu știi, e înfricoșător”.

El a mai menționat că este foarte surprins de „dualitatea” bebelușilor: „Îți pot strica noaptea cu plânsul lor, iar dimineața îți pot face ziua cu zâmbetul lor”.

Rezumând, actorul a spus că anul acesta „a fost minunat”. Cuplul încă nu a dezvăluit numele fiului lor; nimeni nu a văzut nici chipul copilului.

Vestea că Daniel Radcliffe a devenit tată a provocat un val de meme pe internet: utilizatorii au glumit că acum că Harry Potter a devenit tată, copilăria s-a terminat cu siguranță.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion