Au deja copii absolvenți. Vedete și persoane publice a căror copii pleacă în lumea mare

Cât de repede cresc copiii străini! Ultimul sunet a răsunat cu emoții deosebite pentru artistele Aura, Ana Dabija și influencerele Marina Cârnaț și Doina Danielean. Copiii lor în acest an au purtat panglica de absolvent.

Cele mai populare gemene de la noi, Lori și Beti iată că sunt absolvente! Fiicele lui Aura s-au îmbrăcat identic la ultimul sunet. Au purtat fuste din satin, de culoarea piersic, tricou alb și ghete. La acest ultim careu le-au însoțit nu doar mama, dar și bunica. Ambele femei nu și-au putut stăpâni lacrimile.

Sursa: Instagram\Aura

Cântăreața Ana Dabija are trei copii – doi băieți din prima căsătorie și o fetiță din relația cu maestrul, Nicolae Botgros. Cătălin, fiul cel mai mare, și el pasionat de muzică, tocmai a absolvit liceul. Vădit emoționată, Ana Dabija a scris pe Facebook că „au zburat anii ca clipele” și va „rămâne mama cu dorul”.

Sursa: Facebook\Ana Dabija

Doina Danielean tot are în casă o absolventă. Este vorba despre fiica soțului său din prima căsătorie, Delia, cu care are o relație frumoasă. Cu ocazia ultimului sunet au mers cu toată familia la școală, chiar și mica Eva-Maria nu a lipsit.

Sursa: Instagram\Doina Danielean

Iar în familia soților Marina și Teodor Cârnaț a absolvit ciclul gimnazial cea mai mare fiică, Manuella. Aceasta este o domnișoară în toată legea, așa că a venit la școală pe tocuri, cu un machiaj gingaș și purtând o coroniță din flori. Adolescenta a mai și cântat. Apreciați voi talentul ei.

Sursa: Instagram\Marina Cârnaț
Sursa: Instagram\Manuella Cârnaț

Așteptăm să vedem ce note vor lua odraslele lor la examenele de absolvire. Până a

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion