CASA ALBĂ, gata de sărbători! Vezi cum arată după ce a fost decorată de 300 de designeri

A venit spiritul sărbătorilor de iarnă în Casa Albă, de la Washington. Jill Biden, prima doamnă a Statelor Unite a anunțat că tema decorațiunilor utilizate anul acesta este „copilăria” și s-a lăudat cu munca celor 300 de designeri, care au participat în acest an la înfrumusețarea emblematicului edificiu.

Pregătirea reședinței prezidențiale pentru Crăciun a însemnat o muncă titanică, la fel ca în fiecare an. Au fost instalați peste 100 de brazi, 142.000 de luminițe, aproape 34.000 de ornamente și circa 5.000 de metri de panglică festivă.

„Avem sania magică a lui Moș Crăciun suspendată în aer în Marele Foaie, un tren în funcțiune care circulă în jurul Pomului de Crăciun al Casei Albe și o Casă Albă din turtă dulce care sărbătorește cea de-a 200-a aniversare a unui film preferat al copilăriei, Twas the Night Before Christmas”, a scris Jill Biden, pe Twitter.

„Pentru sărbătorile din acest an de la Casa Albă, tema noastră este inspirată de modul în care copiii trăiesc acest sezon festiv: complet prezenți în frumusețea și bogăția din jurul lor, cu simțurile aprinse, cu inimile deschise la „Magia, Minunea și Bucuria” sezonului”, a scris ulterior prima doamnă, tot pe Twitter.

Vedeți turul virtual aici.

Sursa: Instagram\todayshow

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion