„Îmi provoacă stări, de mă amețește capul” Daniela BURLACA nu o are la suflet pe Felicia SÎRBU, pe care a făcut-o actriță

Regizoarea și actrița cu renume, Daniela Burlaca a calificat-o pe fosta fratelui său, prezentatoare, Felicia Sîrbu, drept un „experiment necalitativ” pe cale l-a aplicat la teatru. Hăt în 2018, Felicia a fost invitată de către Burlaca să joace în spectacolul „Gardenia”, acesta fiind debutul său actoricesc. Acum, când relațiile s-au surpat, regizoare nu mai consideră o decizie bună faptul că i-a oferit acces pe scenă, dar nu regretă experimentul respectiv, a recunoscut ea în cadrul celui mai recent interviu al său.

Daniela Burlaca a povestit contextul în care a ajuns să-i ofere un rol în spectacol Feliciei Sîrbu, dar nu a vrut să discute despre aceasta, spunând că nu este o bârfitoare și că această personalitate îi provoacă stări nu tocmai plăcute.

Nu m-am gândit la talent când am invitat-o pe Felicia Sîrbu. Aveam nevoie de o actriță care nu avea mult text, care trebuia să dea bine pe scenă, ea mi-a părut foarte flexibilă în acel moment, avea o vorbire -ok, o română – ok, un exterior – bine, cumva în acel moment empatiza cu un anumit fel al meu de a mă raporta la lucrurile de astăzi, acum și aici și am zis că se încadrează bine. Plus că, în acea perioadă eram foarte aproape, pentru că era împreună cu fratele meu și aveam intenții bune. Ulterior, astăzi o să zic că este o experiență și un experiment despre care nu vreau să vorbesc și nu vreau să mă întorc. . . Îmi asum greșelile pe care le fac, nu le regret, dar mi le asum. . .Despre experimentele necalitative pe care le-am aplicat în teatru, nu vreau să mă întorc la ele. Cam asta este. Eu nu vreau să vorbesc despre Felicia Sîrbu îmi provoacă stări, de mă amețește capul”.

Felicia Sîrbu a format în trecut un cuplu cu fratele Danielei, regizorul Roman Burlaca. În prezent e stabilită în Italia, unde trăiește o nouă poveste de dragoste. Mai multe – citește pe CanCan.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion