Patric HANGANU, primul weekend cu fiul său, după expirarea Ordonanței de Protecție! Cu ce se ocupă mama copilului între timp?

Patric Hanganu, cântărețul lipsit prin judecată de dreptul de a-și vedea fiul timp de o lună, în sfârșit și-a strâns în brațe copilul. Ieri, artistul a anunțat cu mult entuziasm că a scăpat de ordonanța de protecție și e în sfârșit liber să interacționeze cu Patric Jr.

Tatăl și fiul petrec weekendul împreună, pe terenul de joacă. Hanganu îi cântă și savurează fiece clipă după despărțire.

Cât timp cei doi petrec timpul împreună, mama copilului, Svetlana Nichita se pare că e pusă pe lucru. „Working day sau cum a colo”, a scris ea pe Instagram.

Ieri, Patric Hanganu a recunoscut că cele întâmplate au fost lecții bune pentru el.


„A fost pentru mine o experiență nu chiar plăcută, dar a fost o experiență importantă, în care eu am înțeles multe lucruri pe care nu le cunoșteam, în care am învățat multe lecții și cred că foarte mulți dintre moldoveni nu cunosc multe aspecte importante, pe care trebuie să le știm atunci când întemeiem o familie și cel mai important, copii. Și cel mai important e să ne gândim la consecințele care ar putea să fie în urma unor acțiuni, în urma unor hotărâri, de asta eu cred că greșeala pe care am făcut-o în trecut nu o să o mai fac niciodată”, a spus eliberat Patric Hanganu, cu promisiunea de a povesti ulterior tot prin ce a trecut.
Amintim că în luna ianuarie, artistul a apărut în lacrimi pe rețelele de socializare, spunând că fosta iubită nu-l lasă să-și vadă fiul.

Amintim că în luna ianuarie, artistul a apărut în lacrimi pe rețelele de socializare, spunând că fosta iubită nu-l lasă să-și vadă fiul. Totul în urma unei certe cu îmbrânceli, în care femeia s-ar fi ales cu o comoție cerebrală, fapt pe care l-a și probat în judecată printr-o expertiză, dar considerată falsă de cântăreț.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion