Andreea BOSTANICA ar fi fost prinsă cu presupusul iubit! E un milionar român condamnat la închisoare

Andreea Bostanica a pus pe jar Internatul cu darurile generoase pe care le primește la ușa camerei de hotel, în Dubai. Lumea a început să bănuiască că „regina TikTok-ului” i-a picat cu tronc la vreun arab bogat sau prinț musulman, dar mai nou există bănuieli că cel care-i cumpără Rolex și Cartier e un vecin de peste Prut, un milionar român, cu reputație foarte dubioasă, Victor Micula. Tânăra cântăreață ar fi fost surprinsă în compania acestuia într-un local. Video-ul cu ei a făcut deja înconjurul TikTok-ului, dezamăgind fanii: „Ba pe bune, chiar cu Micula?”

Un anonim a creat un cont pe TikTok, unde pretinde că o demaschează pe Bostanica. Scrie în video e anume artista basarabeancă și iubitul ei generos. În comentarii, internauții l-au recunoscut ușor pe milionarul Victor Micula, cu care Andreea deseori face live-uri pe aceiași platformă.

Sursa: TikTok\ofbostanicoof

Anterior aceștia și-au împărțit pupici pe TikTok, iar milionarul i-a promis că se vor vedea.

Victoraș Micula, așa cum îl dezmiardă presa română are o reputație dubioasă. Recent a fost judecat pentru că, în 2019, a tras cu o armă de asalt pe un pod din Oradea, dar şi pentru că şi-a cumpărat arme de vânătoare de zeci de mii de euro pe numele altor persoane. Bogătașul a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu executare, scrie presa de peste Prut. Rămâne doar să ajungă pe mâna justiției.

Cazierul juridic pătat nu o sperie pe Andreea Bostanica. Milionară pe Instagram, aceasta urmărește doar 33 de persoane, unul dintre care e Micula. Amintim că aceasta se află în Dubai unde e a primit zeci de buchete, bijuterii Cartier și un Rolex. Vezi aici mai multe.

/

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion