Destăinuiri! Ce l-a făcut pe Anatol MELNIC să renunțe la alcool? „Mi-am pus familia în pericol”

Showman-ul Anatol Melnic de câțiva ani a renunțat la a mai consuma alcool. Chiar dacă e în mijlocul petrecerilor mai tot timpul, acestuia îi reușește să se abțină. Așa însă nu a fost mereu.

Anatol Melnic a povestit pe Instagram că acum câțiva ani era un împătimit al alcoolului. După o întâmplare însă a renunțat la acest viciu și îi reușește să se abțină și astăzi.

„Eu înainte foarte mult beam! Cu cinci-patru ani în urmă, de luni până luni, dacă aveam multe nunți, mi se părea că sunt cel mai tare. Eram de acela…eram aproape, cu alcoolul. Până când am suferit câteva șocuri, mai bine spus un șoc mare. Șocul cel mai mare e când eu am realizat că eu mi-am pus familia în pericol. Și atunci când te gândești la copil și la soție, că uite din cauza ta se poate întâmpla ceva, eu atunci m-am oprit imediat” – a povestit Melnic.

Bărbatul a recunoscut că obișnuiește să servească alcool în cantități mici, doar la o masă copioasă și când e sigur că nu va fi nevoit să urce la volan. Prezentatorul a venit cu un sfat pentru alții, cum ar putea renunța la alcool.

„Dacă vrei să te lași de băut pur și simplu gândește-te la copilul tău. Chiar și când merg cu viteză, când ajung la 120 pe oră eu deodată mă gândesc la Kamelia și dau mai încet. Așa că un remediu bun împotriva la alcool e să te gândești că poți să pui în pericol copilul și familia ta”.
Sursa: Instagram\anatoliemelnic

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion