Killa Fonic a vorbit despre despărțirea de Irina Rimes, în cadrul unui concert: „Relația s-a terminat în 2017”

Killa Fonic nu s-a mai abținut și a vorbit despre despărțirea de Irina Rimes, chiar pe scenă. Iată ce a spus despre celebra artistă!

Killa Fonic este unul dintre cei mai cunoscuți și talentați artiști de trap de la noi din țară. Acesta se bucură de admirația publicului larg atât datorită aparițiilor sale extravagante, cât și grație melodiilor cu care a reușit să cucerească generația Z.

Trapperul a format un cuplu cu celebra Irina Rimes, alături de care a lansat mai multe melodii în anul 2017. După despărțire, fanii au avut un val de reacții și au rămas cu multe întrebări, deoarece artiștii nu au dezvăluit motivul pentru care s-a produs separarea.

Mai mult decât atât, la un moment dat, amândoi au apărut pe scenă ținând în mână baloane roșii. Acest lucru i-a intrigat și mai mult pe fani, care au crezut că e un semn de împăcare. Astfel, la aproape toate concertele lui Killa Fonic, fanii apăreau în public cu simbolul pe care artistul îl crease alături de Irina Rimes, scrie presa română.

Recent, Killa Fonic a susținut un concert într-un club din București. În mijlocul prestației, artistul a observat că cineva ține în mână un balon roșu și a răbufnit:

„N-am niciun balon, Irina este măritată(…). Am zis asta la două concerte, a doua zi pe TikTok lumea vorbea opusul. Eu sunt sigur acum, oricât de beți am fi, că înțelegeți, da? Relația aia s-a terminat în 2017, a fost atunci, acum suntem în alt an.”, a spus Killa Fonic, în cadrul concertului.

Mai mult decât atât, artistul a cerut balonul din public și l-a spart în fața tuturor:

„Balonul ală l-ai primit cadou sau ceva? Îl iubești, ții la el, ai dori să îl păstrezi? Aș dori să îl aduci aici pe scenă ca să pot să îl sparg, cum am făcut și în alte concerte”, a mai spus cântărețul, pe scenă.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion