Iată de ce și-a scos bolidul la vânzare! Doina DANIELEAN anunță că-și deschide un local: „De un an muncim în tăcere”

Prezentatoarea radio și de evenimente, autoarea de carte și influencera Doina Danielean, la braț cu soțul său completează rândurile afaceriștilor din țară. Ieri au dezvăluit ce pun la cale.

Aceștia vor să construiască un local! Au și inventat o denumire pentru acesta, inițialele lor. Timp de un an au pus la punct proiectul construcției, de curând au obținut autorizația de la Primărie și acum. . .să înceapă forfota pe șantier!

„Deja de peste un an muncim în tăcere la acest proiect, pe care-l facem în doi! Am procurat terenul, într-un loc de unde se vede superb și răsăritul și apusul, am creat proiectul la un arhitect care a reușit să schițeze exact forma și nuanțele care ni le doream pentru acest locușor de suflet și într-un final am întocmit toate actele necesare și acum câteva zile am obținut AUTORIZAȚIA DE CONSTRUCȚIE!!! Ne apucăm să construim! Ce exact?! Vezi la finalul acestui video. Nu e ușor! Nu e ieftin! Știm! Trebuie muuultă , multă muncă și curaj să facem un așa loc de suflet pentru noi și pentru voi! Dar noi RISCĂM, ÎNDRĂZNIM ȘI CREDEM CĂ O SĂ VĂ PLACĂ , dar cel mai important, O SĂ NE REUȘEASCĂ. Cine nu riscă, nu îndrăznește și nu are credință că va reuși, nu face nimic!.. Crezi că știi?! Poți ghici locația acestui locșor despre care am zis?! O să aflați totul! Până atunci, DOAMNE AJUTĂ NOUĂ , că e multă muncă în față”, a scris Doina Danielean.
Imaginea proiectului viitorului local
Sursa: TikTok\doinadanielean

Amintim că de curând, Doina Danielean și-a scos la vânzare automobilul, un Mercedes GLE 2022. A spus că renunță la bolidul al cărui cost se ridică la peste 50 de mii de dolari, pentru a face o altă investiție. Citește aici mai multe.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion