Solistul Maneskin ar fi într-o relație cu DOVE CAMERON: Unde au fost zăriți împreună

Solistul trupei italiene Maneskin, Damiano David, ar fi într-o relația cu actrița și cântăreața americană Dove Cameron, scrie JustJared.

Dove este o vedetă Disney Channel cunoscută pentru rolurile din serialele pentru adolescenți Liv și Maddie și pentru filmele din franciza Descendants. Fanii acesteia bănuiau că se întâlnește cu rockerul italian în septembrie – atunci Dove a fost văzută la concertul Måneskin de la Madison Square Garden din New York.

În octombrie, în presă au apărut informații precum că Cameron și David s-au sărutat la o petrecere, deși nu au existate probe care să demonstreze acest lucru.

Acum, vedeta americană în vârstă de 27 de ani a fost văzută din nou la un concert Måneskin, de data aceasta în Brazilia. Mai mult, la început aceasta a petrecut timp în culise, după care a părăsit concertul împreună cu Damiano, în vârstă de 24 de ani.

Cuplul s-a urcat în mașina muzicianului și a plecat într-o direcție necunoscută. În plus, pe unul dintre conturile fanilor au apărut informații precum că au fost văzuți luând prânzul în largul coastei cu toți membrii Maneskin.

În luna iunie a acestui an, Damiano David s-a despărțit de modelul Giorgia Soleri, cu care s-a întâlnit timp de șase ani. Fanii lui Maneskin notează că Dove arată similar cu Georgia.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion