Jennifer Lopez, DiCaprio, Jay-Z și Beyoncé… Lista vedetelor care au participat la petrecerile „albe” 18+ ale lui P. Diddy

Numele lui Diddy – Sean Combs – va fi pentru totdeauna pătat de acuzațiile cu care se confruntă acum – rachet, violență sexuală, răpire, trafic de persoane – și dezvăluirile despre „acte de grup” sexuale care se presupune că au durat zile întregi și au ajuns până la a implica participanții – adesea femei și copii.

CITEȘTE MAI ÎNTÂI Rapperul Puff Daddy, acuzat de trafic sexual și racket! Se zvonește că Justin Bieber ar fi printre victime

Înainte de a fi acuzat că este capul unei grupări criminale considerate o amenințare la adresa societății și a justiției, celebritățile „se luptau” și cereau invitații la „Partidele albe” ale lui Diddy, organizate în casa lui din East Hampton, între 1998 și 2009.

Cine sunt oamenii care au vrut cu disperare să participe la aceste petreceri și acum tac despre arestarea lui? Fotografiile obținute exclusiv de Daily Mail arată lista de invitați. Toate marile nume din industria filmului și muzicii, care au participat la aceste petreceri, au rămas fără cuvinte, când rapperul a fost arestat la New York. Printre acestea se numără diva latină Jennifer Lopez, care a fost iubita lui Diddy între 1999 și 2001 și care a participat la mai multe dintre petreceri. În fotografii, ea zâmbește fericită.

Și moștenitoarea bogată Paris Hilton a fost, de asemenea, obișnuită cu aceste petreceri, inclusiv la cea care a avut loc pe 7 septembrie 1998, pe care a descris-o drept „iconică”. Au fost acolo și: Howard Stern, Kelly Osbourne, Aretha Franklin, Leonardo DiCaprio, Martha Stewart, Jay-Z și Beyoncé, Mariah Carey și soțul de atunci Nick Cannon, cuplul Tommy Lee și Pamela Anderson, tinerii Kim și Khloe Kardashian…

Este și fosta lui Diddy, Kim Porter, mama celor trei copii ai muzicianului, care a murit în 2018 la vârsta de 47 de ani. În unele cadre, ea stă lângă Diddy, zâmbind cu gemenii lor D’Lila și Jesse James Combs în poală. Și, deși nu există niciun indiciu că celebritățile care au participat la petreceri au fost implicate în vreuna dintre activitățile ilegale ale lui Diddy, odată ce copiii i-au lăsat acasă, lucrurile s-au înnebunit.

În fotografiile făcute la penultima petrecere a lui Diddy în 2008, fete puțin îmbrăcate și pe jumătate goale înoată într-o piscină, iar în majoritatea fotografiilor, se împărtășesc sărutări, în timp ce sunt udați cu șampanie scumpă.

Pentru mai multe, abonează-te la canalul de TELEGRAM!

Este de menționat că rapperul american rămâne în arest, după ce marți i s-a refuzat eliberarea pe cauțiune. Potrivit rechizitoriului desecretizat în aceeași zi, artistul este acuzat nu doar de trafic sexual și șantaj, ci și de răpire, obligarea la muncă forțată, mită și alte infracțiuni. Combs, în vârstă de 54 de ani, a apărut în fața instanței din New York și a pledat nevinovat, după ce a fost arestat luni, în Manhattan. Pe scurt, forța victimele traficului sexual să participe la acte sexuale în grup cu asociați de-ai săi; a abuzat, amenințat și constrâns femei și alte persoane din jurul său pentru a-și îndeplini dorințele sexuale; există și o acuzație de incendiere.

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion