Diaspora din America are parte de o lună „de râs”!

Trupa de comedie COMEDY ZEBRA SHOW se află un turneu în diaspora americană pe parcursul întregii luni decembrie, prezentând spectacolul UMOR & TRAVEL. În data de 9 decembrie, Comedy Zebra Show a susținut un spectacol la Chicago, acolo unde se află una dintre cele mai mari comunități de moldoveni din America. Peste 600 de oameni au participat la show-ul care a avut loc în una dintre sălile istorice de teatru din Chicago.

Spectacolul a fost o adevărată explozie de râs, oferind publicului ocazia de a se destinde și de a se bucura de umorul autentic adus din Republica Moldova. În timpul spectacolului, oamenii au râs cu poftă, au vărsat lacrimi de bucurie și au resimțit dureri de maxilare din cauza râsului intens. Trupa de Umor din Republica Moldova a fost întâmpinată cu ovații și susținută de-a lungul întregului spectacol. După reprezentație, membrii trupei de comedie au stat la povești cu cei care au avut timp de ele, creând astfel o legătură specială cu publicul.

Acesta este primul turneu de umor organizat în diaspora din America. „Turneul Comedy Zebra Show în America este un eveniment cu adevărat special. Avem nevoie de umor și ironie, mai ales aici în America, unde ritmul rapid al lucrurilor este cu câțiva cai putere peste restul lumii. Oamenii care râd devin mai frumoși, devin mai buni și socializează altfel, iar noi ne bucurăm să observăm acest fenomen. Diaspora de la Chicago, este una numeroasă și unită, ne așteptam la o primire călduroasă aici, însă am primit în schimb de zeci de ori mai mult decât atât”, a declarat Sandu Sîrbu, unul dintre organizatorii evenimentului.

Până în prezent, Comedy Zebra Show a susținut spectacole în New York, Vermont, Charlotte, Denver și Chicago. Următoarele destinații includ Seattle, Sacramento, Las Vegas, Dallas, Gulf Shores, Boston și Miami. În plus, în noaptea de Revelion, Comedy Zebra Show revine la Chicago pentru o petrecere în stil Gatsby.

Turneul COMEDY ZEBRA SHOW este organizat de Noroc Events , cei care au călătorit cu filmul „Carbon” în regia lui Ion Borș în peste 11 orașe, au avut recent Premiera filmului „Varvara” în diasporă, „Acasă” cu Irina Rimeș, și urmează să aducă Lupii lui Calancea mai aproape de moldovenii din America în luna Ianuarie.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion