Tany VANDER nu implică bunicii în educarea copiilor: „Dacă vrei să strici relația, las-o cu copilul tău”

Pentru unii un ajutor de nădejde în educarea copiilor, pentru alții ultimul ajutor la care ar apela. Rolul bunicilor și responsabilitățile lor diferă mult de la caz la caz. Tany Vander și soțul ei au decis să nu-i implice nici într-un fel pe aceștia, pentru a evita certurile.

„Părerea mea subiectivă e că dacă vrei să-ți strici relația cu mama și cu mama soacră las-o să stea cu copilul tău. Sunt momente când vrei să faci o atenționare, să spui că uite nu vreau cu copilul meu așa. Părinții noștri clar că au fost obișnuiți altfel să ne educe cum ar fi acum în două secunde să-și schimbe tot și să facă așa cum vrei tu. Ei au părerea lor, au tactica lor și asta nu ne convine nouă tot timpul. Și nu vrei să-i faci observație pentru că e mama sau mama soacră, nu vrei conflicte, nu vrei să te cerți cu soțul după asta și ce faci, închizi gura și se creează conflicte interioare.”

Un alt motiv enunțat de ea este că nu toți bunicii îți doresc să fie bone și mai mult sănătatea bunicilor, întrucât nu toți fizic sunt capabili de un efort în plus.

Tany Vander are doi fii, Adam și Kael, cel din urmă abia a împlinit două luni. Vander a preferat să opteze pentru ajutorul unei bone și creșterea lor.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion