VLADA BOȚAN, vizită fulger în Moldova: Ce a pățit

A revenit repede acasă. Vlada Boțan pare să nu se poate despărți de locul natal. La nici o săptămână de când a plecat la București, cântăreața este din nou la Chișinău. E o decizie spontată, a spus ea.

Bloggerița s-a reunit cu familia aseară, iar frații au răsfățat-o cum pot mai bine.

„Ce norocoasă și fericită sunt că am o soră și un frate care au grijă de mine atât de frumos”, a scris Vlada.

Dimineața, Vlada a luat micul dejun într-un local din sectorul Rîșcani al capitalei, de unde a explicat și motivul revenirii acasă.

„Ieri trebuia să am o sesiune, care s-a anulat, trebuia să fie pe 7 august și nu mai avea sens să stau atâtea zile în București, acum este și Untold, festivalul unde toți pleacă și eu mai am niște treburi acasă și e sfârșit de vară, mai am și o nuntă a prietenei mele, unde vreau să mă pregătesc, mai am câteva filmări în Moldova, așa că toate sesiunile o să le mut cred că pentru luna septembrie, iar până în septembrie o să îmi fac toate treburile aici”, a spus Vlada.

Recent, bloggerița și-a spus off-ul. Mai absentă pe Instagram în ultima perioadă, a recunoscut că a avut un an mai dificil, dar a promis să vină cu detalii la timpul potrivit, astfel ca cei care o urmăresc să învețe din greșelile ei.

Acum 4 zile, Vlada a anunțat că este parte din echipa Bear Music Production, casa de discuri care se mândrește cu artiști precum Mario Fresh și Lino Golden.

Sursa: Instagram/vladabotan

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion