An negru pentru VLADA BOȚAN? Bloggerița pleacă din Moldova cu gust amar

Vlada Boțan și-a spus off-ul. Bloggerița, mai absentă pe Instagram în ultima perioadă, a recunoscut că a avut un an mai dificil, dar promite să vină cu detalii la timpul potrivit, astfel ca cei care o urmăresc să învețe din greșelile ei.

Bloggerița spune că anul acesta a înțeles că oamenii judecă dur, doar că odată ce îți asumi să ai o viață publică trebuie să fii gata și de hate.

Vlada a mărturisit că, deși i-au zis părinții să învețe din greșelile altora, aceasta a făcut exact invers.

„Cred că sunt omul care îi lase pe alții să învețe de la mine. La mine mereu, toată viața e un val: negativ, pozitiv, sus, jos. Iată anul acesta mi se pare că la nivel de emoție totul a coborât în jos, pentru că am trăit cele mai negative și stresante momente din viață”, a povestit urmăritorilor de pe Instagram.

Aceasta oricum rămâne optimistă și e sigură că în perioada următoare situația se va schimba.

„Pentru mine e foarte greu să accept că sunt vinovata și îmi e greu să ies din asta”, a mai spus ea.

În 5 zile, Vlada pleacă din Moldova și se pare că bilet înapoi nu-și va lua.

„Dumnezeu îmi oferă oportunități mari, cum sper că și la alții. Toți suntem diferiți și e imposibil să poți totul. Apari pe lumea asta pentru a funcționa în domeniul tău și pentru a fi bun în domeniul tău și sunt gata și motivată să muncesc, dar plec cu un gust amar din Moldova. Știu că o să fiu bine și că o să revin, stați fără griji că pe mine nimeni nu mă dă jos”, a conchis bloggerița.

Aceasta promite detalii la momentul oportun.

Un val de hate s-a năpustit peste Vlada Boțan după ce aceasta a luat nota 4 la un examen de bacalaureat. Aceasta a recunoscut că cel mai mult a avut de suferit familia.

Sursa: Instagram/vladabotan
Sursa: Instagram/vladabotan
Sursa: Instagram/vladabotan
Sursa: Instagram/vladabotan
Sursa: Instagram/vladabotan
Sursa: Instagram/vladabotan

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion