Gata cu fetele sexy pe platoul de filmare, DAN NEGRU va avea un asistent robot!

Regele audiențelor din România și Republica Moldova, Dan Negru, într-o bună parte din show-urile pe care le-a moderat era asistat de fete focoase. Ultima co-prezentatoarea a sa din Republica Moldova a fost modelul Anastasia Fotachi. Acum, Negru se află în plin proces de filmare a unui nou proiect televizat din România și de această dată împarte platoul de filmare cu un robot.

Este vorba despre al treilea proiect al său la Kanal D, intitulat „The Floor”, un quiz de cultură generală, care promite a fi o premieră absolută în TV, din punct de vedere al tehnologiilor utilizate. Potrivit cancan.ro asistentul său va fi un robot, care a costat 216 mii de euro și a fost adus din Anglia.

Și asta nu e tot! Noul quiz propus de Dan Negru telespectatorilor se desfășoară pe o podea LED gigantică, unde 49 de concurenți se duelează în cunoștințe din tot atâtea domenii, iar la final, câștigătorul va intra în posesia premiului de 50.000 de lei. Jocul complet are patru ediții de emisiune, iar la capătul fiecăreia va exista un câștigător al unui premiu de 5.000 de lei.

Sursa: cancan.ro

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion