Vlada BOȚAN, în mijlocul unui scandal! O tânăra care îți dorea să fie promovată, o acuză că i-a luat bani pentru nimic!

Lumea showbizului e pusă pe jar de-a binelea. Scandalul lui Hanganu e umbrit nițel de o tânără sportivă, care o acuză pe cântăreața și incluencera Vlada Boțan, că a luat bani pentru a o promova pe rețele de socializare, dar așa și nu și-ar fi îndeplinit obligațiile.

Diana Delly este o tânără antrenoare de stretching de la noi, cu o comunitate de peste 150 de mii de urmăritori pe Instagram, dar care oricum își dorea promovarea serviciilor sale sportive pe online. A apelat la Vlada Boțan și au convenit să lucreze 2 luni împreună pentru a-i populariza serviciile tinerei. Din spusele Dianei, aceasta i-ar fi dat ultimii bani liberi, 400 de euro și s-ar fi angajat să petreacă cu ea ore individuale gratis de stretching, pentru a fi prezentată și promovată comunității virtuale pe care o are Boțan.

Doar că afacerea nu a mers. Diana s-a plâns pe Instagram că Vlada nu-și respectă angajamentele pentru care a fost plătită. Tânăra spune că antrenamentele sunt mereu amânate de către influenceră, iar antrenoarea așa și rămână în umbră. Iar vestea că Vlada pleacă în vacanță a debusolat-o extrem.

Tânăra i-a cerut să-i returneze jumate din sumă, întrucât câteva ședințe și menționări pe Instagram au fost, iar ulterior i-a spus că vrea să întrerupă colaborarea definitiv, întrucât nu vede roadele investiției. Antrenoarea supărată a făcut publică întreaga conversație cu Vlada și chiar mesajele audio.

Vlada deocamdată nu s-a lăsat provocată la vreo reacție, ci doar a scris că „Dacă vă pasă de nervii voștri, niciodată nu vă legați cu oameni imaturi.” Între timp, Boțan s-a mutat într-un alt apartament.

Vedeți mai jos conversațiile dintre tinere.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion