ANDREEA BOSTANICA nu a luat 4 la BAC: „Notele nu m-au încurcat să îmi iau 3 apartamente și un penthouse„

Nu au încurcat-o notele să-și cumpere 3 apartamente și un penthouse la Chișinău și o altă locuință la București. Andreea Bostanica a închis gurile cârcotașilor, după ce notele ei de la BAC au ajuns să fie subiectul săptămânii. Influencerița a răspuns tuturor acuzațiilor într-un video de 7 minute pe Tik Tok.

Andreea a spus că nu a putut evita subiectul.

„Am venit aici să vă zic că îmi pare rău să vă dezamăgesc, dar cu ajutorul lui Dumnezeu am luat bacul, diriginta mea mi-a dat mesaj și mă așteaptă în Moldova să iau atestatul. Tare mi-aș fi dorit să fiu acasă în Moldova să fac așa (n.r. să fluture cu el) cu atestatul, cei drept recunosc, nu am luat 10”, a spus Andreea.

Bloggerița a întrebat internauții dacă nu s-au gândit că poza poate fi fake, iar acel 4 la examen de fapt era editat.

„Calitatea asta proastă nu va zis nimic?”, a întrebat ea.

Mai mult, Bostanica nu crede că notele conteaz, iar dacă lua note mai mare viața ei rămânea la fel. Aceasta a recunoscut că a reușit să obțină multe până la 18 ani, iar printre ultimele achiziții sunt câteva imobiliare, inclusiv la București.

„Pe mine faptul că nu am luat 10 și 9 la BAC nu m-a încurcat absolut deloc să îmi procur recent 3 apartamente în Chișinău, un penthouse și acum la București zilele astea îndeplinesc actele. Am cumpărat primul meu apartament din cea mai bună zonă din București.

Pe lângă ce v-am zis. Sunt unica persoană din RM, care la 18 ani a plătit aproape 1 milion de lei impozit la stat. Nu cred că a mai existat cineva de vârsta mea care să plătească la stat aproape 1 milion”, a povestit Andreea.

Tânăra a recunoscut într-un video pe Tik Tok că a luat nota 7 la limba română, 8 la limba engleză, la istorie a luat 6 și la Geografie 7.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion