Valeriu MIRCEA, primele declarații după înfrângerea de la Paris: „Cel mai urât lucru e că. . .”

Luptătorul de arte marțiale mixte, Valeriu Mircea, care acum două luni a devenit campion mondial interimar „KSW” – a revenit pe 6 aprilie în cușcă, ca să-și apere centura, dar a suferit înfrângere în fața francezului, Salahdin Parnase. Sportivul moldovean a venit cu primele declarații pe pagina sa de Instagram.

Valeriu Mircea și-a început discursul prin ai mulțumi pentru suport viitoarei sale soții, campioanei Anastasia Nichita, mamei sale, care se află în Italia, celor care l-au ajutat în pregătiri și altor oameni care l-au susținut. Valeriu a recunoscut că lupta este un eșec dureros pentru el și dă asigurări că în alte condiții, dacă ar fi avut la dispoziție suficient timp pentru pregătiri și restabilire după lupta anterioară, sigur el ar fi câștigat. Sportivul a spus că a primit o ofertă mult prea bună de la organizatori, ca să o refuze, așa că s-a aventurat în această nouă luptă, mult prea devreme și a urmat un maraton de pregătiri epuizante.

„Greutățile prin care am trecut eu spre lupta aceasta, nici nu vreau să vă le redau. Nu vreau să mă plâng, asta este realitatea. Chiar într-adevăr am avut foarte multe greutăți, accidentări, infecții. . .Este o pierdere dureroasă pentru mine, dar eu o să mă întorc și o să vă demonstrez că eu sunt un adevărat campion!”

Luptătorul moldovean s-a pomenit și cu critici anonimi. În special l-a dezămăgit faptul că aceștia sunt concetățenii săi.

„Veniți să-mi spuneți în față toate lucrurile astea care le-ați scris în comentarii. Știți care e lucrul cel mai urât e că tot ai tăi scriu. . .moldoveanul tău și rămân foarte dezămăgit de oamenii aceștia, sunteți niște gândaci!”

În schimb, Valeriu a fost susținut de Lupii lui Calancea, care l-au petrecut în cușcă cu muzica lor, Anatol Melnic și Gabriel Nebunu, tot au venit cu mesaje de suport pentru luptătorul moldovean.

Declarațiile în întregime le poți viziona mai jos. Continuă să navighezi pe CanCan și află de ce Valeriu Mircea și Anastasia Nichita au amânat nunta, despre antrenamentele sale în compania lui Conor McGregor, dar și care a fost reacția logodnicii sale la înfrângerea de la Paris.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion