Tricolorul a fost arborat la Paris dintr-un Lamborghini! Cine e patriotul care a făcut-o?

Drapelul Republicii Moldova a apărut falnic pe o stradă pariziană, fiind arborat dintr-un luxos automobil sportiv, Lamborghini. A făcut-o luptătorul de arte marțiale mixte, Valeriu Mircea, care în acest weekend a fost nevoit să revină în cușcă, ca să-și apere centura de campion mondial în „KSW”.

Tânărul sportiv s-a deplasat spre locul luptei cu un Lamborghini și a demonstrat parizienilor cine se află în interior.

Din păcate, Valeriu Mircea nu a reușit să-și câștige oponentul, pe francezul Salahdine Parnasse și a fost înfrânt în primul tur. Amintim că lupta a avut loc la mai puțin de două luni, de la confruntarea anterioară, sportivul moldovean fiind extrem de limitat în timp pentru restabilirea fizică și pregătirea pentru noua luptă. Valeriu Mircea a mai și slăbit în timp record 13 kilograme, pentru a se încadra în categoria de greutate.

Logodnica lui, campioana mondială la lupte, Anastasia Nichita a venit cu un mesaj de susținere pentru Valeriu. Ea a fost prezentă în momentul luptei și a urcat în cușcă ca să-l susțină după înfrângere.

„Noi știm prin câte ai trecut și cât de greu ți s-a dat această pregătire de care practic nici nu ai avut parte .
Tu deja ai făcut istorie prin faptul că la o lună după lupta grea pe care ai avut-o în Cehia ai acceptat să te lupți iar și să slăbești 13 kg într-un timp foarte scurt .
Esti un munte de caracter si perseverență si mă mândresc cu tine .Din păcate așa e sportul vostru ,prea dur .
Cu siguranță vei reveni mai puternic ,știu ,sunt convinsă .
Te iubesc si voi fi lângă tine indiferent de orice !❤️
Împreună și la bine și la greu .MEREU” – a scris Anastasia.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion