Anastasia NICHITA și Valeriu MIRCEA au schimbat data nunții! Când va avea loc totuși evenimentul?

Cuplul de sportivi, Anastasia Nichita și Valeriu Mircea urmau să joace nunta în acest an, imediat după Jocurile Olimpice de Vară de la Paris, unde Anastasia se va lupta pentru mult râvnita medalie. Planurile celor doi însă s-au schimbat.

Campionii au rămas în urmă cu pregătirile pentru nuntă, fiind preocupați de carierele lor sportive în ascensiune. Anastasia a povestit că au luat decizia de comun acord să amâne nunta care urma să aibă loc în septembrie, pentru anul viitor.

„Inițial, când Valeriu m-a cerut ziceam că facem Olimpiadă și după Olimpiadă, în septembrie o să facem nunta și iată că se apropie acuș septembrie și eu realizez că noi nu avem acum timp să ne gândim la nuntă, adică toată concentrarea vreau să fie acolo, la Olimpiadă, de aceea noi am decis ca nunta să o facem la anul. Și așa cum eu am multe cunoștințe și Valeriu are multe cunoștințe cred că totuși o să fie o nuntă mai mare, nu vrem să supărăm pe nimeni, așa că o să invităm mai mulți, apropiați și persoane care ne vor binele, care considerăm noi că ar trebui să fie prezenți în acea zi. De aceea, nunta o să fie la anul. Sperăm să fie totul bine până atunci„, a povestit Anastasia.

Amintim că în acest weekend, Valeriu Mircea s-a luptat la Paris, pentru a-și apăra centura de campion KSW. Care a fost rezultatul luptei citiți aici.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion