Valeria LUNGU își pierde răbdarea și vrea măritată! „Da’ în Santorini m-ai cere de nevastă?”

Creatoarea de conținut, Valeria Lungu și iubitul ei, Alexandru Gîlca se bucură de o vacanță în sudul Italiei, în unul dintre cele mai pitorești și romantice locuri din Europa, Positano. Urmăritorii lor, dar și Valeria pare să fi fost convinsă că destinația nu a fost aleasă întâmplător și că acolo urmează să se întâmple cererea în căsătorie, la care atât de mult visează influencera.

Zilele trec, timp de petrecut în Positano rămâne tot mai puțin, iar de inel nici pomină. Internauții și Valeria își cam pierd răbdarea și l-au asaltat pe Alex cu o întrebare directă, dacă are de gând sau nu să o ceară de nevastă în această vacanță?

Tânărul se eschivează să răspundă, spune că locul nu este suficient de frumos pentru un astfel de pas important în viața lor și a început să enumere „neajunsurile” din Positano: ba că unele case nu arată bine, acoperișurile stau să se prăvale și alte chestii, care pentru Valeria nu au nici o semnificație și nu ar diminua nici într-un caz din frumusețea locului sau a momentului.

L-a întrebat atunci dacă ar face pasul într-o altă destinație de lux, Santorini, unde case imperfecte nu sunt, dar și în acest caz, Alex nu a oferit un răspuns exact. Bărbatul mai în glumă, mai în serios a spus că o va cere de nevastă în Moldova, pe malul Nistrului. Opțiunea însă nu este pe placul bloggeriței și i-a dat de înțeles asta. Vedeți în filmulețul de mai jos întreaga lor discuție la subiectul măritișului.

Amintim că Valeria Lungu a spus de nenumărate ori că-și dorește cât de curând posibil să devină mamă, așa că așteaptă cu sufletul la gură cererea mult visată. Ce planuri de nuntă are – citește tot pe CanCan.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion