Valeria LUNGU, mămică?! „Sper să mă ceară cât de curând posibil. Nunta o fac după ce se naște copilul”

Creatoarea de conținut digital, Valeria Lungu e la cuțite cu mama sa din cauza iubitului ei, pe care viitoarea soacră nu-l prea are la inimă. În pofida asta, Valeria planifică serios o sarcină și abia așteaptă să fie cerută în căsătorie de iubitul său, Alex, pentru a putea înfăptui planul.

„Ne dorim foarte mult să facem copii. Sper să mă ceară cât de curând posibil, ca să pot face și acest lucru, pentru că nu-mi doresc să fac un copil fiind necăsătorită. Să fac măcar cununia civilă că nunta vreau să o fac după ce se naște copilul. Am așa o viziune, ca să fie copilul meu la nunta mea și să-mi arunce buchetul. Mi se pare super drăguț. Oricum îmi doresc o nuntă foarte micuță, să vină doar familia și cei mai buni prieteni. . .să fie ca o petrecere” – și-a împărtășit visul Valeria, pe TikTok.

Tânără vrea ca evenimentul să aibă loc în Italia ori Santorini. Aceasta se gândește deja cu ce se va ocupa în perioada gravidității. Valeria a spus că de curând au lansat o afacere la Londra, pe Amazon, tocmai ca să-și asigure un venit stabil în sarcină.

„Eu mi-am propus ca atunci сând o să fiu gravidă să lucrez mai puțin și să-mi acord mie mai mult timp și să am grijă de corpul meu”.

Tânăra nu a pomenit despre conflictul cu mama sa. În schimb, Victoria Lungu a anunțat la o televiziune din țară despre faptul că propria fiică a blocat-o pe toate rețelele de socializare. Motivul îl poți afla pe CanCan.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion