De la măcelărie, la saună! Toate afacerile familiei MAXIAN

Interpreții Tatiana și Ilie Maxim se pare că sunt afaceriști cu experiență. Soția, care și se află la cârma lor, a dezvăluit în cadrul unui podcast despre toate investițiile lor, eșecurile în business, dar și afacerile care-i hrănesc până astăzi.

Prima tentativă de a face business a fost la piața din Florești. Ilie, împreună cu un bun prieten a început să vândă carne acolo, dar lucrurile nu au mers, a povestit Tatiana. Soțul său nu se pricepea prea mult în domeniu, plus că „nu poate el amăgi”, așa cum cerea afacerea, a mai adăugat femeia.

A urmat o altă afacere. Soții au deschis o discotecă „inedită”, la Florești. Organizau petreceri tematice, invitau dansatoare și fluxul de clienți cu contenea. „Capacitatea sălii era de 100 -150 de persoane, dar vedeau și 300 și jumate stăteau afară și pe urmă se schimbau.” Într-un final, au pus capac la această afacere și au investit într-un restaurant.

Localul l-au închiriat pentru un termen de 7 ani, dar au fost practic dați afară de acolo, deoarece nu au întocmit un contract bine pus la punct și stăpâna a renunțat să le mai ofere spațiul în chierie.

Au investit într-un alt restaurant, tot la Florești, pe care-l au și astăzi. De administrarea lui se ocupă doar Tatiana și tocmai din acest motiv a renunțat la muzică.

La insistența soțului, aceștia au mai deschis și o afacere pentru a-și asigura un venit stabil și în perioada iernii. Pe lângă restaurantul care-i hrănește mai mult în perioada caldă a anului, aceștia au deschis și o saună. Tatiana a recunoscut că soțul a economisit la construcția acesteia și respectiv nu a fost de o calitate înaltă. Nici nu angajații nu au avut noroc, toți îi amăgeau de bani. Într-un final, au demolat construcția și urmează să ridice o altă afacere în loc.

Soții au trei copii. Au avut încercări de a construi o carieră muzicală în duet, dar Tatiana a renunțat.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion