„Uneori despărțirea este soluția perfectă!” Vlada BOȚAN spune cum a trecut peste relațiile eșuate

Deși are abia 19 ani, cântăreața Vlada Boțan are în spate câteva relații eșuate, una dintre care s-a încheiat foarte recent, anterior a fost și înșelată, dar niciodată tânăra nu și-a criticat public partenerii, iar despre relațiile ei a vorbit, ulterior, ca despre un fapt consumat. Mulți se întreabă cum de-i reușește să fie imună la nereușitele din viața personală.

Boțan a spus că nu face parte din categoria oamenilor mult prea sensibili și tratează despărțirile ca o soluție bună, atunci când lucrurile nu mai merg.

„Reacționez din punctul meu de vedere, super sănătos, pentru că eu accept situația.
Atunci când se întâmplă un moment neplăcut în cuplu și eu împreună cu partenerul ajungem de comun acord că cel mai sănătos este să punem punct aici, pentru că asta este rezolvarea, asta este soluția, pentru că uneori asta chiar este o soluție ce îmbunătățește și viața mea și viața lui.
Ceea ce s-a întâmplat și în cazul meu, eu ales să văd partea plină a paharului și undeva toți partenerii pe care i-am ales, i-am înțeles și le-am văzut părțile lor bune și i-am apreciat și i-am avut la suflet așa cum au fost ei și tot ce s-a întâmplat și relațiile mele le tratez ca pe o experiență. . .
Pentru mine e foarte ușor, pentru că eu mai departe respir aer, mănânc, fac bani, viața mea nu s-a schimbat cu nimic, pur și simplu eu nu-mi mai împart gândurile și orele zilei cu partenerul, atât. Uneori trebuie să lași un om să plece ca să vină altcineva mai potrivit”, a povestit Vlada.

Citește pe CanCan despre ultima sa relație căreia i-a pus punct după vacanța din Zanzibar, iar aici găsești un articol despre cum a fost înșelată tânăra.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion