Vlada BOȚAN trece printr-o nouă despărțire! I-a făcut cunoștință cu familia, dar ceva nu a mers

Nu am reușit să ne bucurăm prea mult de faptul că Vlada Boțan trăiește o poveste de dragoste, că aceasta s-a și terminat. Ieri, în cadrul undei sesiuni de întrebări și răspunsuri pe Instagram, tânăra cântăreață și creatoare de conținut a anunțat că nu se mai află într-o relație.

Nu se știe cine este fostul său, dar tânăra părea să aibă intenții serioase. Aceasta îl invita la evenimente de familie, iar tânărul necunoscut le-a oferit flori femeilor din viața Vladei Boțan. Și una dintre cele mai apropiate prietene ale tinerei, cu care a călătorit recent în Zanzibar era convinsă că iubiții sunt făcuți unul pentru altul și a avut doar cuvinte de laude pentru acesta. De Ziua Îndrăgostiților aceștia încă erau împreună și necunoscutul a așteptat-o cu daruri, din călătoria ei. Chiar și așa, ceva nu a mers în relația lor și tânăra a anunțat fără comentarii în plus că este din nou singură.

Recent, tânăra a făcut o schimbare de imagine, și-a schimbat culoarea părului și și-a făcut breton. O fi inspirată de schimbările din viața sa?

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion