DEZVĂLUIRI! Vlada BOȚAN, înșelată de iubit cu una dintre prietenele sale! Cum a reacționat?

O situație care ar fi dat lumea multora peste cap, a lăsat-o rece pe influencera și tânăra cântăreață, Vlada Boțan. Ea a dezvăluit pe Instagram că unul dintre iubiții săi a înșelat-o cu o prietenă.

Nici vorbă de scandal, lacrimi sau încercări de împăcare. Vlada a reacționat foarte cumpătat:

„Eu am reacționat extrem de calm, nu am făcut absolut nimic. Pur și simplu nu am mai fost în relație cu acea persoană și cu acea prietenă, persoana respectivă, o perioadă nu am comunicat, după care am lăsat loc de bună ziua. Atât. De ce trebuie să mă supăr pe acțiunile oamenilor, dacă asta s-a întâmplat și eu am aflat. . .da, mi-a fost neplăcut, da avut un sentiment destul de dureros, dar foarte calm am reacționat și nu e primul caz care se întâmplă, vorbim despre înșelat, un lucru care se practică zilnic, eu deja atâta situații am văzut că pe mine nu mă mai uimește absolut nimic. Pur și simplu rupi legătura cu acei oameni și înveți lecția din această poveste.” – a povestit Vlada.

Un alt urmăritor a întrebat-o cum ar reacționa dacă și-ar prinde soțul în momentul în care o înșeală. Tânăra nu a știut ce să răspundă, dar mai în glumă, mai în serios a spus că „l-ar lăsa să termine”.

Sursa: Instagram\vladabotan

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion