Reacția lui Johy DAVIS la parodia lui Cătălin LUNGU: „Liber pot să-l dau în judecată! Exagerează”

Un incident mai vechi care i s-a întâmplat excentricului cântăreț Johy Davis a devenit o sursă de inspirație pentru o nouă parodie marca Cătălin Lungu. Anul trecut, Johy a avut un conflict cu serviciul de pază a unui mall din capitală, din cauza că nu-i permiteau accesul în parcare la o oră târzie. O situație similară a reprodus și Lungu.

Așa cum mulți nu sunt încântați când devin personajele parodiilor lui Cătălin Lungu, l-am întrebat pe cântărețul Johy Davis dacă îl amuză parodia și cum reacționează la acestea

„Nu mă prea interesează și nu îl iau prea în serios și nici nu mă amuză prea tare acest personaj (Cătălin Lungu), care joacă rolul ca persoana din mine. Ce-i drept că exagerează foarte mult la imaginea mea și cred ca nu este amuzant. Liber pot să-l dau în judecată, dar nu-mi pasă de prostia omului, până la un moment suntem oameni. Cine înțelege gluma, acceptă așa cum este, eu în genere sunt un om indiferent de părerea lumii la adresa mea, mulți mă judecă de rău, dar eu între timp îmi trăiesc viața din plin și iau tot frumosul de la univers .”


Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion