OLGA MANCIU a găsit curaj să spună adevărul: „Lumea nu știe despre asta. A venit un moment cu Sandu să ne punem la masă și să tragem un bocet”

Dezvăluiri în exclusivitate de la Olga Manciu. Cel de-al treilea copil al familiei, Vladimir, a fost diagnosticat cu o formă de autism. Cu zâmbet și mult optimist, soția lui Alex Manciu, a povestit că a ajuns în momentul în care s-a pus la masă cu tatăl copiilor și au tras un buget pentru că liniștea era atât de apăsătoare încât nu voia să mănânce, să bea, nimic.

Olga îl descrie pe băiat ca unul singuratic, care nu iubește oamenii.

Adică pe mine până acum mă enerva că ei aleargă și țipă și se trag de urechi și acum unde sunt ei. Acesta mic a întrebat unde sunt băieții, că ei erau la tabără, că ei dorm toți trei împreună, și el în fiecare seară ne întreba unde sunt ei. Când au venit acasă Vladimir a reacționat în amploarea lui, el nu prea are exprimări emoționale. E un copil care iubește singurătatea, îl iubește pe tatăl lui și doar atunci când el simte necesitatea e deschis să vorbească cu tine”, a povestit Olga.

Aceasta se bucură că mezinul familiei învață în Anglia, întrucât acolo au descoperit că acesta are autism.

El e foarte deștept, a învățat opt limbi, știe toată planeta, harta, țările, termeni complicați, e un copil geniu, abia aștept să văd în ce direcție merge. Profesorii văd asta și dezvoltă asta. El a citit toate cărțile din clasă, citește mult, îi place să fie singur, ale tabletă și creează jocuri digitale. Mie mi-a spus unul din doctorii de acolo – el e minunat și pur și simplu ajutați-l, nu-l criticați, nu strigați”, a spus ea.

Olga a știut despre diagnosticul băiatului încă în perioada în care erau stabiliți în Moldova, însă nu a vrut să dezvăluie asta din cauza că „știe în ce societate trăim”.

Sursa: Youtube/Titania

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion