Luchianiuc îi sugerează Maiei SANDU cum să cheltuie cei 30 de mii de euro de la români: „O fundație CODRUȚ”

Săptămâna trecută, șefa statului Maia Sandu a primit în România premiul „Timișoara pentru valori europene”, mai exact 30 de mii de euro. Bloggerul, Eugen Luchianiuc a venit cu o propunere adresată președintei, cum ar putea investi cu folos banii oferiți de români. Acesta propune crearea unei fundații „Codruț”, așa cum îl cheamă pe cățelul prezidențial.

Este vorba despre o fundație caritabilă pentru patrupezi, în cadrul căreia s-ar oferi o serie de servicii indispensabile gratuit.

„Știți, dacă istoria asta cu Codruț va ajunge să se transforme în fundația „Codruț” prin care s-ar castra și ajută câini eu voi aplauda și lăuda.” – a scris pe canalul său de Telegram, Eugen Luchianiuc.

Codruț, așa cum propune bloggerul să fie numită fundația, este numele câinelui prezidențial, care a fost găsit în stradă lovit de un automobil și îngrijit. Acum însoțește președinta la vizite oficiale și evenimente.

Deocamdată, Președinția nu a venit cu vreun răspuns la acest îndemn public.

Totodată, cu referire la cei 30 de mii de euro oferiți Maiei Sandu, Realitatea transmite că potrivit președintei comisiei juridice, numiri și imunități a Parlamentului, Olesea Stamate, legea nu permite unui demnitar să obțină premiu sub formă de bani. 

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion