Nu vor mânca sfințit acasă! Moldovenii care au ales să plece în vacanțe luxoase de Paște

Ouă roșii, pască, cozonac și miel vor vedea doar pe Instagram în acest an. Mai multe persoane publice de la noi vor sărbători Paștele departe de casă, dar deloc rău.

Dacă nu e la Moscova, e în țările calde. Cântăreața Natalia Gordienco a lansat un videoclip în colaborare cu două staruri rusești, a dat o fugă la Chișinău ca să ridice un premiu pentru show-ul său și a zbughit-o cu fiul la mare. Aceștia vor petrece Paștele în Egipt.

Influencera și afacerista, Marinela Bezer împreună cu soțul său deja zile bune își trăiesc frumos viața pe Insulele Seychhelles și se pare că nu au de gând să revină de Paște. Vezi aici cum se odihnește Kim Kardashian de Moldova.

Andreea Bostanica încă staționează în Emiratele Arabe Unite, hoinărește prin buticuri de lux, capătă forțe pe plajă și în localuri scumpe. Apropo, se pare că nu e doar în compania mamei, dar și a unui milionar român. Aici afli mai multe.

Instagram bloggerii Ecaterina și Cristian Cebotari tot au luat la pas lumea. Aceștia au spus la revedere țărișoarei pe perioada sărbătorilor pascale și au apucat-o într-o direcție necunoscută. Au avut o escală în Italia, acolo au și petrecut o noapte, urmează încă un zbor către destinația finală. Cititorii CanCan vor afla primii unde petrec aceștia Paștele. Deocamdată nimeni din urmăritori nu a ghicit locația.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion