„Nici el nu a reușit să-și aranjeze viața!” Victoria LUNGU răspunde actorului ZERODOI, care i-a comentat scandalul cu fiica

Relația femeilor din familia Lungu, faptul că fiica și-a blocat mama pe rețele, iar cea din urmă se plânge pe viitorul ginere la televiziuni – au a devenit subiecte de discuții publice. Nu s-a abținut din a-și spune părerea vis-a-vis de relația cântăreței Victoria Lungu cu fiica sa și actorul, Cătălin Lungu. Acesta o cunoaște personal atât pe Valeria, cât și pe Victoria și a comentat într-un live toată drama celor două.

Actorul a considerat că prea multă imixtiune există din partea Victoriei Lungu în viața personală a Valeriei. I s-a părut straniu că aceasta face terapie cu fata și iubitul ei, că i-a impus practic un iubit și că e prea multă în viața Valeriei. Victoria a urmărit live-ul și a venit o reacție pentru actorul, care de altfel nu-i este un om străin. A început prin a spune că s-a amuzat. . .

„S-a făcut expert în relații familiale. Mi se pare cumva ciudat, el care nu a reușit să-și aranjeze viața sau să facă niște lucruri atât de mărețe și importante. Pentru tine, Cătălin, dacă nu știi, bunica ta a fost diriginta mea de clasă, cu mama ta am învățat în aceiași școală, dacă cunoști, ar fi bine să cunoști. Și pentru tine, ca să știi, eu îmi iubesc copilul mai mult decât crezi tu”, i-a transmis Victoria actorului.

Amintim că Victoria și Valeria Lungu nu-și mai vorbesc, mama fiind nemulțumită de viitorul său ginere și faptul că acesta nu ar contribui financiar la cheltuielile lor comune. Citește și comentariul Valeriei la scandalul generat.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion