Victoria LUNGU, la cuțite cu fiica sa, din cauza iubitului ei. „Rămâi cu maică-ta sau mergi cu mine”

Cântăreața, Victoria Lungu a rupt orice legătură cu fiica sa, Valeria, după ce tânăra ar fi fost pusă să aleagă între mamă și iubitul ei – a mărturisit Victoria, în cadrul unui interviu. Aceasta a mai spus că fiica sa a blocat-o pe toate rețelele de socializare.

Din povestirile Victoriei Lungu, s-a ajuns la o asemenea situație din cauza iubitului Valeriei, care nu ar fi contribuit financiar la cheltuielile familiei și că toate plățile ar fi fost făcute de mamă și fiică, fapt ce a nemulțumit-o pe Victoria Lungu.

„I-am zis iubitului că ar fi bine să-și ia niște responsabilități, s-o ia pe Valeria, să simtă și el că plătește pentru ceva, că face ceva. Cumva stând în casă, cheltuielile erau pe noi două și eu am vrut că acest bărbat să se simtă bărbat și să ia și el niște decizii. Atunci i-am zis: scuză-mă, dar trebuie să vă găsiți ceva. Și atunci el i-a zis: sau rămâi cu maică-ta, sau mergi cu mine și a plecat din casă. . . După aia a început cumva s-o apese pe Valeria cumva eu să iau o decizie. Și pentru că eu o iubesc, e sufletul meu, viața mea, am zis mami, o să iau o decizie pentru tine, o să mă mut la Chișinău și după aia vom vedea ce va fi, anii o să arate„, a povestit Victoria într-un interviu cu Tatiana Granciuc.

Cântăreața a mai dezvăluit că inițial avea o impresie bună actualul iubit al Valeriei și ea a fost cea care și-a îndrumat fiica să înceapă cu el o relație, acum se pare că regretă acest fapt, dar nu îndrăznește să-i spună să se despartă de el.

Venea în casă la noi, îl simțeam un băiat liniștit. Dar cum se zice: omul tăcut, pe la spate poate să-ți pună și o piedică. Acum strângem roadele, le lucrăm, mai plângem, pentru că de multe ori mă doare și mergem mai departe, fiindcă asta este viața. Nu vreau să-i zic acum să-l lase sau să-l abandoneze, pentru că nu este iubitul meu, e alegerea ei, e viața ei.

Victoria Lungu a recunoscut că e blocată pe rețelele de socializare de fiica sa, dar e sigură că lucrurile vor reveni în albia normalității, deși e un subiect ce-i provoacă multă durere. Deocamdată, cântăreața s-a mutat la Chișinău.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion