„Mi s-a spus că nu am potențial!” Adriana OCHIȘANU, despre complexul căpătat în căsnicie

Interpreta de muzică uşoară şi populară Adriana Ochişanu a trecut prin două divorţuri. Prima căsnicie eșuată a fost cu violonistul Corneliu Botgros, cu care are un fiu, Cristian. Iar cea de-a doua relație fără succes a fost cu procurorul, Sergiu Zmeu. Cei doi au o fiică, Mihaela. Într-un interviu recent, Adriana Ochișanu a povestit despre o traumă psihologică cu care s-a ales în una din căsniciile sale și pe care nu a depășit-o nici astăzi.

Cântăreața a fost întrebată de ce nu e încrezută în forțele proprii, atunci când e vorba de muzică, stihia sa. Ochișanu a recunoscut că originile problemei se trag din fosta familie, nu a specificat care.

„Mai multe chestii pe care le-am trăit în familia anterioară, mi s-a spus că nu aș fi aptă și nu aș avea potențial – chestia asta undeva mă reține și mă oprește. Și poate sunt rezervată vis-a-vis de puterile mele. Până în prezent am chestia asta în capul meu. Atunci când nu ai alături omul care să te susțină și să-ți dea încredere e foarte greu. Eu vorbesc de anii care au trecut. Rămân niște sechele în suflet și e foarte greu să le depășești.” – a mărturisit Adriana Ochișanu.

Amintim că în 2022, cântăreața a povestit detalii cutremurătoare despre căsnicia cu Corneliu Botgros. Aceasta a declarat că a fost bătută, umilită și înjosită atât înainte de căsnicie, cât și în timpul acesteia, că nu a fost fericită în acea căsnicie și era numită deseori cu cuvinte necenzurate, iar fostul său soț, fiind unul la părinți, era răsfățat și egoist, iar relația lor de familie era bazată pe influența părinților lui Botgros.

A încercat să-și recapete liniștea în 2016, când s-a căsătorit cu Zmeu, dar în 2019 a divorțat din nou.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion