Cât a cheltuit familia MAXIAN pentru vacanța lor în Bali? „Doar biletele 6000 de euro”

Familia Maxian s-a întors recent dintr-o vacanță exotică pe insula Bali. Soții, în compania celor trei copii ai lor și împreună cu sora Tatianei s-au odihnit pe picior mare pe malul oceanului Indian. Întrebarea despre cât i-a costat o asemenea călătorie nu putea fi evitată, așa că fără a se eschiva prea mult, Tatiana a recunoscut că „s-a pierdut în calcule”.

Familia a schimbat câteva vile pe parcursul șederii lor pe insulă, una mai exclusivistă ca alta, au cutreierat zona în lung și-n lat și desigur au făcut shopping. Femeia de afaceri, Tatiana Maxian a recunoscut că totul a fost organizat la un nivel înalt, de aici și costurile exorbitante.

Evident, urmăritorii au întrebat-o cum au câștigat banii pentru o asemenea vacanță. Tatiana a preferat să răspundă ironic.

Ilie Maxian este cântăreț de muzică ușoară, iar Tatiana administrează restaurantul familiei din orașul Florești. Aceștia mai au câteva afaceri în zonă. Familia și-a procurat un apartament la Chișinău, dar nu se grăbesc să se mute.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion