O fetiță de 11 ani face furori pe TikTok după ce s-a filmat în ținute de lux și cu un ceas de 124 mii de dolari

Fetița de 11 ani, supranumită „fiica miliardarului”, care face furori pe TikTok în timp ce își etalează bucurile de lux, inclusiv un ceas de 124.000 de dolari și o geantă Hermes de 31.000 de dolari, scrie presa română.

„Fiica miliardarului” de pe TikTok, Moo Abraham, este fiica lui Emily și Adam Abraham, fondatorii Love Luxury, un magazin de produse de lux second-hand din Londra și Dubai, care vinde poșete, ceasuri și bijuterii.

Dacă alți copii de 11 ani se joacă cu jucării, Moo Abraham și-a făcut apariția pe TikTok îmbrăcată în haine create de Louis Vuitton, Dior, Gucci și Hermés. Hashtag-ul #billionairesdaughter a atras peste 200 de milioane de vizualizări pe TikTok și apare și la videoclipurile postate de Love Luxury.

„Întotdeauna și-a dorit să fie în fața camerei”, a spus Emily Abraham într-un interviu pentru Insider. „Dansa, făcea gimnastică sau cânta, își lega o pătură pe post de pelerină și alerga spre ferestre, cântând melodia Frozen. A avut mereu multă încredere în ea”.

Emily Abraham a mărturisit că unul dintre angajații ei de la Love Luxury, care gestiona contul de pe rețelele sociale, a propus să creeze un videoclip pe TikTok cu Moo Abraham cu titlul: „Întreabă milionarii cât costă hainele lor”.

Într-un videoclip care a strâns 1,8 milioane de urmăritori, Moo Abraham apare pe treptele magazinului din Londra, alături de mama ei și este întrebată cât valorează ținuta ei. Ea arată un ceas Patek Philippe Nautilus 5711 spunând că valorează 124.000 de dolari și o geantă de mână Hermés Kelly neagră, despre care a spus că costă 31.000 de dolari.

Emily Abraham a spus că, deși oamenii cred că fiica ei este răsfățată, „ea nu poate să aibă tot ce își dorește”.

„Suntem foarte conștienți de criza costului vieții, dar în același timp, dacă am muncit din greu pentru ceea ce avem, nu există niciun motiv pentru care ar trebui să nu putem împărtăși experiențele noastre de viață”, a mai declarat Emily Abraham. „Oamenii care poate nu vor ajunge niciodată în Dubai, care s-ar putea să nu ajungă niciodată într-un avion sau într-o mașină luxoasă, trăiesc într-un fel acea viață prin noi și este o formă de evadare pentru mulți oameni.”, a adăugat ea, potrivit digi24.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion