LILU, împotrivă ca Moldova să mai participe la Eurovision: „Este despre show și dezmăț!”

Faptul că reprezentanta Republicii Moldova, Natalia Barbu nu a reușit să se califice în finala prestigiosului concurs de voci Eurovision 2024 i-a dezămăgit pe mulți. Cunoscuta prezentatoare TV, de evenimente și influenceră, LILU a venit cu o părere chiar radicală. Aceasta spune că țara noastră nu ar trebui să mai participe la acest concurs.

Lilu a susținut afirmația Nataliei Barbu, din primul său interviu după anunțarea rezultatelor, că Eurovisionul ar fi politizat, iar abilitățile vocale ale participanților ar fi fost lăsate în umbră. Din acest motiv, prezentatoarea consideră că e cazul să nu mai trimitem artiști pe scena Eurovisionului.

„Părerea mea este că Moldova ar trebui să ia exemplu României și să nu mai participe la acest concurs, pentru că deja nu mai este despre muzică, este despre show, este despre dezmăț, este despre geopolitică. . . Este Doamne ferește deja”, a declarat prezentatoarea TV.

Însăși artista părea să se fi așteptat la un asemenea deznodământ.

„Încă o dată ne convingem ce concurs e. Nu este vorba despre voce. Este foarte politic și nu contează pentru că piesa mea e despre lumină, e despre frumos „, declarațiile în continuare le poți citi aici.

După prima semifinală care a avut loc ieri, în marea finală de pe 11 mai au primit acces Serbia, Portugalia, Slovenia, Ucraina, Lituania, Finlanda, Cipru, Croația, Irlanda și Luxembourg.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion