La VinOpera, va avea loc Vernisajul Vinului. Vino la Castel Mimi şi cunoaşte micii producători din ţară!

Veste bună pentru toţi spectatorii care merg la VinOpera după o porţie de muzică clasică. Vineri, pe 1 septembrie, melomanii şi pasionaţii de vinuri bune sunt aşteptaţi la Vernisajul Vinului, organizat la Castel Mimi, cu începere de la ora 19.00.

Despre asta anunţă Castel Mimi pe pagina sa de Instagram: “Castel Mimi promovează micii antreprenori şi le face loc în faţă, pentru a putea fi cunoscuţi şi apreciaţi de iubitorii de vinuri. Astfel, pe lângă degustarea licorilor produse la Castel, precum Cabernet Sauvignon Reserve 2012 şi Colecţia Limited Edition, veţi avea posibilitatea să încercaţi vinurile producătorilor mici din ţară, care au aspiraţii mari şi procese individuale de producere”.

Micii producători care vor participa la Vernisajul Vinului sunt “Minis Terrios”, “Casa Vinicolă Luca”, “Gogu Winery” şi “Vinăria Nobilă”. Oaspeţii sunt anunţaţi că vor putea interacţiona direct cu antreprenorii şi vor afla mai multe informaţii despre procesul de producere şi tehnologiile utilizate. Toţi doritorii vor avea ocazia să achiziţioneze vinurile care le vor fi pe plac.

Vernisajul Vinului este organizat în cadrul Festivalului Internaţional de Muzică Clasică VinOpera, care va culmina vineri seara, la Castel Mimi, cu un concert simfonic susţinut de peste 60 de muzicieni şi artişti din România şi Republica Moldova.

Grăbeşte-te, pentru că numărul de locuri este limitat! Pentru rezervări accesaţi: https://iticket.md/event/festivalul-international-de-muzica-clasica-vinopera-la-castel-mimi-2023

Realitatea este partenerul media general al VinOpera. Urmăreşte-ne pentru a fi la curent cu cele mai mici detalii organizatorice.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion