Încă o piatră în ograda lui HANGANU! Cornelia ȘTEFĂNEȚ: „Mi-a afectat personal soțul”

Ieri seara, cântărețul Patric Hanganu a publicat un video pe pagina sa de Facebook în care plângea la propriu din cauza că nu și-a văzut de câteva zile fiul, din cauza că fosta iubită nu i-ar permite și că l-a mai și denunțat la poliție ca agresor. Mulți l-au compătimit, nu și cântăreața Cornelia Ștefăneț, care pare să aibă și ea probleme cu artistul respectiv.

Cântăreața a scris pe Instagram că soțul său ar fi suferit din cauza lui Patric Hanganu. Și mai mult, acesta le-ar datora bani pentru orchestrațiile făcute pentru el. Iată textul publicat de artistă.

Hanganu a venit cu o reacție la acuzațiile care i s-au adus public de o colegă de scenă cu o reputație impecabilă.

„Eu nu am vrut să aprind această situație și experiența a mea din respectul pentru muzica populară și muzica pe care o au frații Ștefăneț în spate, eu personal merg uneori la concertele organizate de ei și admir orchestra lor și creația. Dar situația care a fost una în defavoarea mea, dar din bun simț am spus ca să rămână în voia Domnului ceea ce a fost. Dar dacă o să fie nevoie eu o să îmi apăr adevărul și poziția. Poate sunt eu tânăr și nu cunosc multe, dar am memorie bună și știu ce vorbesc și ce mă înțeleg cu oamenii”- a scris Hanganu, iar schimbul de replici s-a oprit aici.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion