Patric HANGANU, plângând în hohote! După o ceartă cu iubita, aceasta i-a luat copilul și l-a denunțat la poliție

Cântărețul Patric Hanganu a ajuns în culmea disperării, după ce timp de trei zile consecutiv nu și-a văzut feciorul de nici doi ani, a povestit artistul plângând în hohote într-un video pe Facebook. Din spusele lui Patric, între el și mama copilului său s-a iscat o ceartă, cu bruscări reciproce, după care femeia a luat băiatul și a plecat de acasă, denunțându-l pe interpret la Poliție.

Hanganu s-a plâns că femeia nu i-ar permite să-și vadă copilul, lăsându-l în îngrijirea unei persoane necunoscute, cât timp aceasta se află la muncă. Cântărețul a spus că a fost denunțat la poliție de către iubita lui, iar el însuși și-a angajat un avocat, întrucât e amenințat cu dosar penal și că a fost anunțat că riscă să poarte brățara electronică pentru agresori familiali. Din spusele lui Patric Hanganu acesta nu și-ar fi lovit iubita, dar s-ar fi bruscat reciproc, iar ea i-ar fi rupt ochelarii.

„Mă adresez cu multă rușine la comunitate și la oameni, nu ca bărbat și nu ca cântăreț, dar ca om și ca tată.
Acest video îl postez cu lacrimi în ochi și cu multă rușine și sunt gata să mă umilesc și să accept toată umilința și bătaia de joc din partea oricui numai ca să pot să îmi văd copilul și să nu mi se ia drepturile de tată asupra lui.
Vreau să ajungă la ochii cuiva care se ocupă și de drepturile taților și a copiilor, numai de interesele mamelor.
Eu nu sunt un criminal, nu sunt un om bolnav, nu sunt agresiv cu el, îl iubesc mai mult ca orice și sunt gata de orice doar pentru ca să știu ca este totul bine și este protejat.
Am plecat de la mama lui după o perioadă de ceartă și neînțelegere.
Am ajuns deja prea mult să ne numim cu cuvinte urîte și să ne certăm prea tare.
La ultima ceartă fiica ei mai mare m-a filmat în stare de nervi și a rupt din context unele video și cu ele mă șantajează ca o să îmi ia copilul și o să îmi facă dosar penal si nu o să pot să mă apropii de el minim 3 luni.
M-am săturat ca bărbat să tac din gură și să fiu atît de tare umilit și înjosit.
Să fii om public și să ieși cu declarații din viața personală este un lucrul foarte rușinos pentru mine, dar nu știu ce pot să mai fac sunt distrus moral și mă simt atît de tare nedreptățit de poliție și de mama lui care de 3 zile nu îmi permite să îl string în brațe măcar 5 min.
Măcar un hol sau afară cu el să stau un pic.
Timp de un un și 6 luni am participat foarte activ la creșterea lui , numai dădaca o achităm 15000 mii de lei ca să stea cu el cîte 10 ore 6 zile pe săptămîna.
Mama lui practic deloc nu participă pentru ca petece mult timp la serviciu chair dacă în mare parte eu acopeream toate cheltuielile posibile.
Am achitat tot ce spunea mama , tot ce era mai scump era pentru el.
Dea lungul timpului ea prin unele acțiuni mă provoca la ceartă și mă filma și mă înregistra la nervi și mă dădea la poliție dar eu nu sunt un om periculos.
Ea face acuma diferite speculații și înscenări ca eu sunt un om periculos ca să mă îngrădească de drepturi, dar eu nu fac decit să îmi protejez copilul și să știu ca el stă ori cu dădaca ori cu ea ori cu mine și cu cineva matur , dar nu cu copii ei minori cum este obișnuită să îl lase.
Dacă cumva vede acest video cineva de sus vă rog să ascultați un tata care își iubește copilul și este nedreptățit.
Acest copil nu este o jucărie, el are nevoie de la fel de mult ca și de tată.
Vă rog să mă ajutați.” – a scris Hanganu pe Facebook și a mai publicat și un video în care spune că i s-ar încălca toate drepturile părintești.

După zeci de mesaje de încurajare, Hanganu a mai scris o postare în toiul nopții.

„Nu m-am gândit ca postarea mea va avea așa impact, mulțumesc tuturor ca îmi susțin durerea de tată.
Poate mulți nu mă înțeleg și mă judecă, dar eu sunt gata pentru orice, ca să îmi văd copilul alături.
Față de mama lui nu am nici o ură și îi doresc să fie fericită și să îl iubească și să aibă grijă de el.
Ce a fost între noi, a fost deja și nu se șterge cu nimic, pot doar să spun ca regret unele momente și niciodata nu i-am dorit răul,eu doar vreau ca să fac parte din viața copilului meu cât mai mult.
Vă rog să nu vorbiți și să nu comentați urât despre ea.
Ea la fel rămîne mama copilului meu și sper ca o să ajungem un numitor comun.
Pentru mine este important ca după postarea care am pus-o speranța mea a crescut mai tare și frică de a mă depărta de copilul meu e mai mică.
Iubiți copii necondiționat și nu îi îndepărtați de părinții lor și nu vă folosiți de ei pentru durerile și supărările care le aveți.
Știu ca e rușinos ce am postat și nu e demn de un bărbat, dar altă cale nu am avut, mă iertați.”

Fiul său, Patric Jr. are 1 an și șase luni.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion