Conflictul nu a fost aplanat. Mihai CIOBANU și Cătălin LUNGU se vor întâlni în judecată?

Un conflict dintre generații a avut loc în această vară. Mărul discordiei dintre cântărețul Mihai Ciobanu și actorul Cătălin Lungu a fost parodia muzicală la piesa „Casa părintească nu se vinde”. Mihai Ciobanu, căruia îi aparțin drepturile de autor s-a revoltat și chiar a depus o contestație, în urma căreia parodia „Chevrolet de vinde” a fost ștearsă. Ați putea crede că apele s-au limpezit, dar nu e așa.

Astăzi, actorul Cătălin Lungu a vorbit din nou pe pagina sa de Instagram la acest subiect și a spus că la urechea sa au ajuns zvonuri precum că Mihai Ciobanu „ar avea intenții judiciare”.

„Pentru mine asta e dovada clară că unii artiști din Republica Moldova nu au cu ce se ocupa, nu au ce face. Și anume cei pe care îi bănuiesc eu, cred că tot așa ar reacționa dacă le-aș parodia o piesă. Adică nu au de unde, încearcă să mai culeagă oleacă de atenție și nu e nimic rău în asta, dar e alt fel de a fi decât funcționăm noi” – a spus astăzi pe pagina sa de Instagram actorul, Cătălin Lungu.

L-am sunat pe cântărețul Mihai Ciobanu pentru a infirma sau confirma zvonurile. Artistul ne-a spus la telefon că într-adevăr a angajat un avocat, care se ocupă de acest caz. Cert e că nu a fost aplanat conflictul. Iată ce ne-a spus artistul l-a telefon:

„E ca și cum ai intra în casă fără voie. Putea să mă întrebe cel puțin și eu îi propuneam alte cântece la care se poate de făcut parodii” – ne-a spus Mihai Ciobanu, în timpul unui apel telefonic.

Cum a început conflictul puteți citi aici.

Sursa: Facebook\Mihai Ciobanu
Sursa: Instagram\zerodoiofficial
Sursa: Instagram\zerodoiofficial

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion